VZH IPO examen 2018

We hebben als keurmeester Toon Hop uitgenodigd om de deelnemers te beoordelen.

Zes kandidaten deden mee aan het examen: 2x VZH en 4x Ipo I.

De weersgoden waren goed voor ons deze dag, bewolkt met weinig wind, en zo gingen we aan de slag op het speurveld nadat we eerst een bakkie koffie hadden genuttigd in de kantine. Helaas kwam er 1 combinatie niet rond op deze morgen.

Op de club weer aan gekomen, eerst even wat eten en drinken alvorens we met het apèl begonnen. Als eerste waren ondergetekende en Claudia aan de beurt om het programma van het VZH te laten zien. Dit ging voor beide erg goed.

Toen waren de IPO 1 honden aan de beurt en de 1ste twee combinaties waren Johanna de Jonge en Mark Jipping. Ik denk dat beide tevreden waren met hun Apel en punten. Als 2de combinatie René van Goor en Ronald van Goor lieten ook prima werk zien en de gebroeders Hergos van Keyana en Hastor van Keyana haalden allebei 86 punten.

Na het apèl konden Claudia Boerma en ik de honden weer ophalen voor het B gedeelte van het VZH programma. Beide honden lieten zich rustig en vertrouwd zien en dat werd beloond met de felicitaties van Toon Hop. We waren geslaagd.

Toen was het C gedeelte aan de beurt en alle honden lieten goed wat ze waard zijn, wat hebben we ervan genoten. De beide pakwerkers Jacques Rozier en Robert van Bijsterveldt hebben fantastisch manwerk laten zien en kregen hier ook een dikke compliment voor van onze keurmeester.

Tijdens de uitleg van alle onderdelen, kreeg elke deelnemer duidelijk en een goed onderbouwde uitleg waar we zeker wat mee kunnen. 

Iedereen gefeliciteerd en het was een mooie dag met goed publiek.

Toon Hop, bedankt voor het keuren, beide pakwerkers bedankt voor jullie goede werkzaamheden, groep, kantinemedewerkers en wie ik ook maar vergeten mocht zijn allemaal super bedankt voor het zorgen van deze geweldige Hondensportdag.

Vriendelijke Hondensport groet, Saskia kosters

 

 

KEURMEESTER

toon-hop

Toon Hop

 Geleider – HondABCTotaal
 C. Boerma – Dux57+  +
 S. Kosters de Boer – Perra vom Schloss lupus56+  +
 J.G. de Jonge – Haika van der blitse Düne908080250
 M. Jipping – Fillemond van Rokpinsch729396261
 R. van Goor – Hastor van Keyana458695 
 R. van Goor – Hergos van Keyana988698282
Menu sluiten