VZH/IPO examen kringgroep Martinistad

Keurmeester dhr. A. Stam.

Pakwerker dhr. R. van Goor.

Aangezien wij niet aanwezig kunnen zijn bij ons eigen examen op 17-11-2018, omdat wij dan nog heerlijk op Curacao zitten, heeft mij doen besluiten om IPO I te gaan behalen bij Kringgroep Martinistad te Groningen.

Perra vom Schloss Lupus en ik hebben er hard aan getrokken om het appèl op tijd gereed te hebben om examen te kunnen doen. Speuren en Manwerk was oke. Met behulp van René, Joke, Pakwerkers Ronald en Robert hebben wij dit kunnen bewerkstelligen.

Zondag 7-10-2018 was het zo ver, nog niet alles vast kunnen zetten op appèl, maar wel met goed vertrouwen zijn wij dit examen ingegaan.

Afdeling A heeft Perra zich keurig laten zien. Mooi rustig van start, goed geur opgenomen ging ze geconcentreerd haar weg. Helaas de 1st hoek even naar rechts i.p.v links maar herstelt zich prima door op het 2de strek verder te speuren. Dat kostte ons 3 punten. De rest van het spoor goed uitgewerkt.

Afdeling B uitmuntend op het volgwerk. De meeste punten die we verloren waren, was met de klimschutting en vooruitsturen volledig weg. Hier en daar nog wat kleine dingen, maar we kunnen de winter goed door trainen.

Afdeling C hond heeft prima bijtwerk laten zien, appèl was goed, alleen het eruit roepen ging niet geheel vlekkeloos. Mijn fout, commando niet goed gegeven. Ik nam tussen de oefeningen door niet mijn rust en dat was jammer. Perra mocht de beet iets vaster houden vlak voor het los commando.

Ondanks de zenuwen, met een goed gevoel examen gedaan, dus ik ben blij. Op naar IPO 2

Einduitslag : A 97 B 75 C 95

Hierbij wil ik iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen, ook de supporters.

Tevens iedereen heel veel succes gewenst met het SPH/ VZH/ IPO examen op 17- 11-2018.

Sport groet Saskia Kosters

Menu sluiten